Rólunk
A MOSTÉRDEMES.HU azzal a céllal alakult, hogy neves és megbízható cégek szolgáltatásait ill. termékeit kínálja rendkívül kedvező áron. Tapasztalatunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően olyan ajánlatokat kutatunk fel vagy alkudunk ki az Önök számára, amelyek nagy népszerűségre tarthatnak számot. Ezek a termékek és szolgáltatások csak meghatározott ideig és korlátozott számban hozzáférhetők, így érdemes gyorsan dönteni.

Kínálatunk összeállításakor különösen nagy hangsúlyt fektetünk az utazásokra, valamint a belföldi és külföldi szállásajánlatokra. Ezek mellett természetesen éttermek akciói, szabadidős- és sportfelszerelés, szépségápolás, válogatott étel- és italajánlatok, oktatás és rengeteg minden más is szerepel a termékpalettánkon.

Nálunk nincs meghirdetett minimális vásárlószám, így az akciós ár akár egyetlen vásárló esetén is érvényes. Mi hiszünk abban, hogy a megbízható, jó ajánlatok mindig vevőre találnak. Ezért a kedvezményes árat nem kötjük egyéb feltételekhez.

Célunk, hogy minél több érdeklődővel megismertessük az akciós ajánlatainkat, ezért heti rendszerességgel küldünk hírlevelet feliratkozott tagjainknak (ha Ön még nem kap tőlünk közvetlenül hírlevelet, itt feliratkozhat). Emellett valamennyi érvényes ajánlatunkat megtalálja a www.mosterdemes.hu weboldalon.

Hogyan működünk?

Ha talál a kínálatunkban olyan kedvezményes ajánlatot, amelyik elnyeri tetszését és amelyről nem szeretne lemaradni, nincs más dolga, csak kattintson a „Megveszem” gombra. A részletek ellenőrzése és a fizetési mód kiválasztása után visszaigazoljuk vásárlását. Amint megérkezik hozzánk a megrendelésének ellenértéke, e-mailben elküldjük Önnek azt az utalványt, amelyet partnerünknél beválthat a kiválasztott termékre.

Ha elakad a vásárlás során, vagy bármilyen más kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolat@mosterdemes.hu címen, igyekszünk mihamarabb megválaszolni kérdését vagy megoldani problémáját.

Ha Önnek olyan terméke vagy szolgáltatása van, amely kedvezményes áron nagy érdeklődésre tarthat számot, és szeretné azt a MOSTÉRDEMES.HU-n meghirdetni, írjon nekünk a partner@mosterdemes.hu címre, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.


Bízunk benne, hogy hamarosan vásárlóink vagy partnereink között üdvözölhetjük!
x
Értesüljön az elsők között legújabb akcióinkról!
bezár
x
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag,
Boldog Új Évet kívánunk!
Mostérdemes.hu Már feliratkoztam
x
FIGYELEM, FONTOS!

Szolgáltatói problémák miatt Call Centerünk nem üzemel.
A probléma elhárításán a szolgáltató dolgozik.

Ezen idő alatt az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetőek: +36-70-455-3929

A Mostérdemes.hu csapata
Már feliratkoztam